Intenzivna radionica o vizualnom jeziku i fotografskim knjigama
ORGAN VIDA

Fond za druge / organ vida

Fond za druge nastavlja s podrškom mladim autorima!

Ovoga puta, u suradnji s festivalom Organ Vida, Fond za druge poklanja jednu kotizaciju za Intenzivnu radionicu o vizualnom jeziku i fotografskim knjigama koju će voditi CORINNE NOORDENBOS & FIORENZA PINNA u sklopu 9.izdanja festivala Organ Vida!

Natječaj za radionicu kojeg raspisujemo namijenjen je fotografima koji imaju projekt u nastajanju, ali ne žive i rade u Zagrebu te nemaju mogućnost sudjelovanja. Fonda za druge za jednu će zainteresiranu osobu platiti kotizaciju za radionicu i putne troškove dolaska u Zagreb.

Natječaj je otvoren do 31.8.2017.

Na e-mail workshops@organvida.com potrebno je poslati osobne podatke (ime, prezime, datum rođenja, zemlja, broj telefona i adresa), molbu u kojoj jasno iskazujete interes za ovom temom i radionicom, portfolio/ projekt na kojem želite raditi, i link na vašu web stranicu (ukoliko ju imate) te dokaz da ne živite u Zagrebu i/ili studirate na nekoj drugoj lokaciji u Hrvatskoj. U nazivu maila potrebno je istaknuti: "Prijava za radonicu / natječaj Fond za druge". Smještaj u Zagrebu i materijal za radionicu polaznik osigurava samostalno. Više o radionici možete saznati na web stranici festivala.

Get in touch

Please Enter your name
Please Enter Your Message