Poziv za donaciju

Pridružite nam se da zajednički podržimo ovogodišnje laureate!

Drage/i prijateljice/i i podržavateljice/i nezavisne kulture, građanskog aktivizma i otvorenog Zagreba,

obraćamo vam se u ime Fonda za druge koji vodi udruga Domino s molbom za donatorskom pomoći uoči ovogodišnjih dodjela nagrada Nada Dimić Vesna Kesić 28. lipnja u 20 sati ispred HDLU-a u Zagrebu na koje vas i ove godine srdačno pozivamo!

Tijekom proteklih 5 godina nagradu “Nada Dimić” dodjeljujemo pojedincima i kolektivima čije kulturno umjetničko djelovanje hrabro i aktivno doprinosi boljem i pravednijem zajedničkom društvu. Godine 2021. osnivamo i nagradu “Vesna Kesić“, za novinarstvo koje hrabro, kritično i nemilosrdno nastupa prema moćnicima bilo koje vrste, u spomen i čast Vesne Kesić koja nažalost više nije s nama. Vesna Kesić je bila i mama i tata Nagradi “Nada Dimić”, najzaslužnija je za njeno osnivanje i njen doprinos našem Fondu je nezamjenjiv i neizmjeran. Vesna je bila osoba nevjerojatne energije i aktivističke snage. Njena volja i angažman za boljitak ovog društva, a prije svega za razvoj kritičkog mišljenja, velika su nam inspiracija i motivacija za daljnje djelovanje.

Kako bismo mogli realizirati ovu podršku za izuzetan društveni i kulturni doprinos, molimo Vas da zajednički osiguramo 22.500 kuna koliko iznosi fond za sveukupno 3 nagrade koje dodjeljujemo: dvije nagrade „Nada Dimić“ te jedna nagrada „Vesna Kesić“. Sav eventualni višak donacija usmjerit će se u nagradni fond za sljedeću godinu.

Pridružite nam da zajednički podržimo ovogodišnje laureate!

Hvala vam i vidimo se,
Zvonimir Dobrović i Bruno Isaković
za Fond za druge

Doniraj

Podržite program Fonda za druge!

PODACI ZA DONACIJE
BANKOVNOM TRANSAKCIJOM

Udruga Domino
Erste&Steiermaerkische Bank
IBAN: HR9724020061100291204
(uz naznaku za Fond za druge)

ili skeniraj bar kod: