Strategije prikupljanja sredstava izvan javnog sektora
KRISTEN MILES & ELANOR WALLACE

Kristen Miles / Eleanor Wallace (Baryshnikov Art Center), SAD

Strategije prikupljanja sredstava
izvan javnog sektora

______

Fond za druge organizira višednevni seminar Razvijanje strategija prikupljanja sredstava izvan javnog sektora za organizacije u kulturi.

Voditeljice seminara: Kristen Miles / Eleanor Wallace, Baryshnikov Art Center, SAD

Termini i mjesto održavanja:
6. lipnja od 17 – 20 sati
7. i 8. lipnja od 16 do 19 sati;

Multimedijalni institut MAMA,
Preradovićeva 18, 10000
Zagreb

Prijave s naznakom “Prijava na edukaciju” su otvorene do 05. lipnja 2018. i primaju se na e-mail adresu:

udrugadomino.marketing@gmail.com

U prijavi je potrebno navesti:
Ime i prezime, ime organizacije, potvrda sudjelovanja sva tri dana edukacije, kratko motivacijsko pismo na engleskom jeziku (do 750 znakova).

Sudjelovanje u programu je besplatno, a edukacija se odvija na engleskom jeziku

Pozivaju se organizacije civilnog društva koje djeluju u sektoru nezavisne kulture da se odazovu na edukacijski program koji od 6. do 8. lipnja u okviru edukacijskog programa Fonda za druge organizira udruga Domino, a koje će voditi Kristen Miles i Eleanor Wallace, američke kulturne i umjetničke djelatnice s dugogodišnjim iskustvom razvijanja strategija financiranja za organizacije civilnog društva koje trenutno djeluju u organizaciji Baryshnikov Art Centar u New Yorku.

Edukacija nevladinih udruga s ciljem poticanja osobne i korporativne filantropije u Hrvatskoj, osmišljena je s ciljem proširenja trenutnih mogućnosti financiranja u Hrvatskoj, koje se uglavnom oslanjaju na javna sredstva na lokalnoj i nacionalnoj razini. Taj način financiranja ne pruža dovoljno stabilnu klimu za većinu organizacija u nevladinim sektoru. Ovaj edukativni projekt usredotočen na razvoj vještina i izgradnje kapaciteta unutra nevladinih organizacija kojima bi se stvorila poticajna klima za individualno i korporativno financiranje rada udruga.

Kristen Miles je direktorica marketinga i komunikacija u Baryshnikov Art Centru (BAC). Voditeljica je BAC-ovog marketinga, brandinga i odnosa s javnošću u više medija, a od 2007. godine uključena je u aspekte strateškog planiranja i razvoja organizacije. Njezino dosadašnje iskustvo uključuje rad u različitim kapacitetima u Lied Center of Kansas (Lawrence, KS), Windfall Dancers (Bloomington, IN), Jacob’s Pillow Dance Festival (Lee, MA), City University of New York-Brooklyn College, Brooklyn Academy of Music i New York State Council for the Arts. Radila je kao konzultantica izvedbenim umjetnicima, a trenutačno radi u savjetodavnom vijeću Dance Heginbothama.

Eleanor Wallace kao umjetnička suradnica u Baryshnikov Art Centru (BAC), nadgleda osnovne aktivnosti umjetničkog programiranja, uključujući rezidencije te kazališne, plesne, glazbene, filmske i multidisciplinarne izvedbe. Njena uloga također uključuje razvoj programa i strategija za povećanje umjetničkih usluga i prepoznavanje partnerstava i mogućnosti za BAC unutar lokalnih i globalnih umjetničkih zajednica. Radila je kao panelist za Map Fund, bila je na rezidenciji u Gibney’s Dance in Process te članica žirija Vijeća za kulturu Lower Manhattan (LMCC). Bila je selektorica za LMCC-ov program Space Space i United States Artists 2018 Fellowship. Trenutačno je članica odbora za dodjelu nagrada The Bessies New York Dance & Performance Awards.

Program se realizira uz potporu Veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj te Fonda za druge te u suradnji s Multimedijalnim institutom.

CONTACT
______

[contact-form-7 id="437" title="Contact form 1"]

CONTACT

Follow Us

© All rights reserved, Fund for others 2018.

Web Design - Bruno Isaković